HWBP-community's

Het HWBP vindt het belangrijk om dijkwerkers te verbinden en kennis te delen. Rondom dijkversterking is een aantal community's online en/of offline actief. De communitymanagers organiseren bijeenkomsten en via LinkedIn-groepen delen de leden informatie en ervaringen. Zo maken wij samen de alliantie sterker.

Welke community's zijn er?

Vanuit het HWBP hebben wij negen community's aangeduid als onmisbaar. Brede kennisuitwisseling in deze community's is onmisbaar om de HWBP-doelstellingen te behalen. Het gaat om community's voor of over:

(klik op onderstaande links om naar de desbetreffende LinkedIn-groep te gaan)

  1. projectmanagers van HWBP-projecten
  2. technisch managers van HWBP-projecten
  3. omgevingsmanagers van HWBP-projecten
  4. contractmanagers van HWBP-projecten
  5. projectbeheersers van HWBP-projecten
  6. controllers van HWBP-projecten
  7. communicatieadviseurs van HWBP-projecten
  8. duurzaamheid en ruimtelijke kwaliteit
  9. BAO (geen online community)

Deze community's kenmerken zich door online en fysieke bijeenkomsten, waarbij het uitwisselen van kennis en ervaringen centraal staat. De meeste community's hebben ook een online community, waarin leden tussen bijeenkomsten door informatie kunnen delen en vragen aan elkaar kunnen stellen.

Vanuit diverse projecten zijn (online) community's opgestart:

Kan ik lid worden?

De community's zijn primair voor de dijkwerkers die aan HWBP-projecten werken. Afhankelijk van het doel van de community, zijn sommige community's voor een groter publiek. Bij de ene groep is het bijvoorbeeld logsich dat marktpartijen welkom zijn en bij de anderen niet. De communitymanagers kunnen nieuwe leden accepteren en weigeren.