Het nieuwe e-zine is uit!

Eind 2023 publiceerde het KNMI de nieuwe klimaatscenario’s. Hoe zijn deze precies opgebouwd? En wat betekenen ze voor onze opgave? In het nieuwe e-zine bespreken we de belangrijkste zaken met het KNMI en het Adviesteam Dijkontwerp. Én we laten zien dat we zelf ook al toekomstgericht bezig zijn, met de pilot Adaptieve Aanpak op Schiermonnikoog.

Vergroot afbeelding Voorpagina E-zine mei 2024
Beeld: ©HWBP

Verder hebben we ook aandacht voor:

  • Annemieke Nijhof en Sybe Schaap. Al in 2008 waren zij betrokken bij het ontstaan van het HWBP, respectievelijk als DG Water bij VenW en Dijkgraaf van de Unie van Waterschappen. In een Dijkgesprek blikken ze samen terug op deze tijd en de jaren die volgden. 
  • Een afscheidscolumn van vertrekkend directeur Erik Wagener.
  • Peter Berden is projectmanager bij Waterschap Limburg. Hij neemt ons mee op een drukke, maar feestelijke dag.
  • En we blikken terug op de Dijkwerkersdag, brengen handige duurzaamheidstools onder de aandacht en delen het laatste nieuws.