Dijketappe 20 september 2024: doe je mee?

Op vrijdagmiddag 20 september organiseert het Hoogwaterbeschermingprogramma de jaarlijkse Dijketappe. Graag verwelkomen je op dit event waar sport, dijken en netwerken centraal staan. Zet het snel in je agenda en doe mee!

Vergroot afbeelding
Beeld: ©HWBP

Dit jaar trappen we een rondje in de provincie waar de wiegen van wielergrootheden als Jo de Roo, Jan Raas, Johnny Hoogerland en Maarten Ducrot stonden. We zijn de gast bij waterschap Scheldestromen in Zeeland. Je kan daar een kijkje nemen bij de dijkversterking van Hansweert. De route neemt je mee langs de dijken van de Ooster –en de Westerschelde.

Programma

  • 12.30 uur ontvangst  
  • 13.00 uur vertrek wielertocht (circa 85 KM) 
  • 17.00 uur BBQ 
  • 18.45 uur einde programma 

Start en finish zijn in Hansweert. Aanmelden doe je hier! Meer informatie ontvang je na aanmelding.