Erik Wagener voorgedragen als Secretaris-Directeur van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht

Directeur Erik Wagener van de programmadirectie HWBP is voorgedragen als Secretaris-Directeur van het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht. Als het Algemeen Bestuur van dit waterschap op 21 maart instemt met zijn benoeming vertrekt Erik bij onze programmadirectie.

We zijn Erik Wagener dankbaar voor wat hij voor HWBP wist te bereiken en moeten nog wennen aan zijn mogelijke vertrek. Als de benoeming doorgaat start Erik Wagener op 1 juni in zijn nieuwe functie. Daarvoor neemt het HWBP natuurlijk uitgebreid afscheid van hem en start het de zoektocht naar een goede opvolger.

Vergroot afbeelding Erik Wagener
Beeld: ©HWBP

Update:

Op donderdag 21 maart is Erik Wagener door het algemeen bestuur van waterschap Amstel, Gooi en Vecht aangewezen als nieuwe secretaris-directeur. Hij start 1 juni in zijn nieuwe rol bij het waterschap.