Dijkwerkersdag 2024: kom je ook?

Op donderdag 28 maart organiseren we onze jaarlijkse Dijkwerkersdag. In het vernieuwde NBC Congrescentrum in Nieuwegein staan we stil bij 10 jaar HWBP: we blikken terug, kijken naar de uitdagingen van nu en de toekomst. Hoe gaan we onze waterveiligheidsdoelen halen? Wat is er met de huidige ontwikkelingen nodig om ons doel te realiseren? Wat kunnen we leren uit het verleden? En uit het buitenland? En hoe kunnen we daar vorm aan geven?

Vergroot afbeelding Dijkwerkersdag 2024
Beeld: ©HWBP

Dat doen we onder begeleiding van journaliste Marijn de Vries, onze dagvoorzitter. Keynotes zijn er van cultureel antropoloog Joris Luyendijk en Hans De Preter van De Vlaamse Waterweg. Hans verruimt onze blik voorbij de landsgrenzen en Joris laat ons juist op een andere manier naar onszelf en onze samenwerking kijken. 

Na twee rondes van workshops en masterclasses met voor ieder wat wils, sluiten we de dag op humoristische en relativerende wijze af met De Speld Live!

Ben je er bij?

De Dijkwerkersdag is een evenement voor en door dijkwerkers en wil je niet missen. Ben je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel.