Kom naar de bijeenkomst over vroegtijdige marktbenadering bij dijkversterkingen

Marktpartijen vroeg betrekken bij dijkversterkingen. Het gebeurt steeds vaker én met positieve resultaten. Op 15 juni organiseert programmadirectie HWBP een bijeenkomst met werksessies over dit thema.

Programma

De ochtend is voor contractmanagers van dijkversterkingen bij een waterschap en medewerkers van de programmadirectie HWBP. We maken een verdiepingsslag in de volgende onderwerpen:

 • Marktbenaderingsstrategie
  Het afweegkader helpt bij de onderbouwing van de strategie. Breng je ervaring en kennis in voor eenduidige kwaliteitscriteria en afwegingsproces.
 • Kennis contractmanagement
  Welke kennis heb je nodig? Hoe willen je bijdragen en betrokken zijn? Laat ook weten wat je van het meerjarenplan van het HWBP-team Markt en Contractmanagement vindt.

De middag is voor projectmedewerkers (o.a. contractmanagers, projectbeheersers en projectmanagers) van waterschappen én marktpartijen. Ook experts van kennisinstellingen zijn van harte welkom. We gaan aan de slag met:

 • Prijsvorming bij tweefasenaanpak
  Vaak is er discussie over hoe een marktconforme prijs voor de realisatiefase kan worden aangetoond, omdat concurrentie op de prijs ontbreekt. Wat is nodig om meer duidelijkheid te krijgen in het contract- en subsidieproces?

Praktisch

 • Het gedetailleerde programma volgt.
 • De ochtendsessie is van 9:00 tot 12:00 uur gevolgd door de lunch. De middagsessie begint om 13:00 uur met vanaf 16:00 uur een borrel.
 • Locatie: NDC Den Hommel, Kennedylaan 9, Utrecht.
 • Mocht je je al hebben ingeschreven via de uitnodiging van 9 mei, dan hoef je nu geen actie te ondernemen.

Schrijf je nu in!

Heb je je nog niet ingeschreven? Doe dat dan meteen door hier te klikken.