Volledige programma Dijkwerkersdag bekend

Het programma van de Dijkwerkersdag is compleet! Je kunt je vanaf nu inschrijven voor twee deelsessies. We bieden in twee rondes een totaal van 24 sessies aan. Aarzel niet en schrijf je direct in zodat wij weten waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Ronde 1

In de eerste ronde nodigen we je uit om vooral je eigen community met vakgenoten op te zoeken. Deze ronde biedt ruimte om nader kennis te maken en/of diep de materie in te duiken die bij jouw expertise hoort. De community’s zijn opgezet vanuit de IPM rollen, maar pas jij niet precies in dat plaatje, aarzel niet om aan te sluiten bij de rol of het onderwerp waar jij de meeste affiniteit mee hebt of bij één van de algemene masterclasses of workshops in deze ronde.

Ronde 2

De tweede ronde biedt een palet aan actuele onderwerpen met voor ieder wat wils. We bieden workshops en masterclasses aan met relevante thematiek.

Heb je je nog niet aangemeld? Klik dan op onderstaande knop. Daar kan je meteen invullen aan welke sessies je wil deelnemen. Heb je je wel al aangemeld? Vul dan in aan welke sessies je deel wil nemen via de mail die je ontvangen hebt.