Meld je aan voor de Dijkwerkersdag

Op 6 april is het zover: de Dijkwerkersdag! In congrescentrum 1931 te Den Bosch gaan we met elkaar in gesprek over ‘Waterveiligheid in de toekomst’. Welke rol spelen onze dijken eigenlijk in de toekomst? Samen blikken we vooruit en schuwen de dilemma’s niet. 

Dat doen we onder begeleiding van wetenschapsjournalist Diederik Jekel, onze dagvoorzitter. Maar niet voordat we ons eerst laten inspireren door een lezing van Annemieke Nijhof. Als directeur van kennisinstituut Deltares weet zij een beeld te schetsen van die toekomst.

Vergroot afbeelding
Annemieke Nijhof

Haar perspectief op waterveiligheid zet ons aan het denken. Waar gaat het naartoe? Hoe zeker is dat eigenlijk? En hoe gaan we in onze dagelijkse praktijk op een duurzame manier om met onzekerheden? Voer voor discussie.

Een discussie die we graag voeren met jullie, de experts met ervaring in de praktijk, maar ook met onze young professionals, die waterveiligheid in al zijn facetten nog aan het ontdekken zijn. 

Meld je daarom snel aan voor de Dijkwerkersdag door te klikken op onderstaande button.