Registeer je voor de Dijkwerkersdag 2022

Op donderdag 12 mei 2022 vindt de jaarlijkse Dijkwerkersdag plaats in theater Spant! in Bussum. Ben jij betrokken bij één van de dijkversterkingsoperaties die nu en de komende jaren in Nederland plaatsvinden? Dan mag je deze dag niet missen. Je kunt je vanaf nu registreren.

Wat gaan we doen?

Een dijkversterking gebeurt altijd met en midden in onze samenleving. Hoe kijkt die samenleving eigenlijk naar ons en naar ons programma? Onder leiding van Diederik Jekel reflecteren we, samen met inspirerende gasten op waar we staan. Gaan we wel snel genoeg? Houden we voldoende rekening met klimaatverandering? Is er voldoende oog voor ruimtelijke kwaliteit en inpassing? En wat is de perceptie en de rol van onze inwoners?

Na de plenaire opening volgen verdiepende werksessies en masterclasses. Natuurlijk is er gedurende de dag voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten, dat wat we de afgelopen periode vooral hebben moeten missen.

We sluiten de dag traditiegetrouw af met een prikkelende Dijkwerkerslezing die ons aan het denken zet. Wie we daarvoor op het oog hebben, houden we nog even geheim!

Programma op hoofdlijnen

9.00 uur           Ontvangst en ontmoeten

10.00 uur         Start plenair programma

11.00 uur         Korte pauze

11.30 uur         Werkateliers (IPM) community’s (en breder)

12.30 uur         Lunch en ontmoeten

13.30 uur         Thematische ronde tafel gesprekken en masterclasses

14.30 uur         Korte pauze

15.00 uur         Dijkwerkerslezing

15.30 uur         Borrel en ontmoeten

Deze dag wil je niet missen! Aarzel dus niet en schrijf je alvast in, zodat we weten op hoeveel dijkwerkers we kunnen rekenen. Op een later moment maken we de onderwerpen van de verschillende programma-onderdelen bekend. Hier kun je je aanvullend voor inschrijven.

Ondertussen op de hoogte blijven van nieuwe namen? Houd onze socials in de gaten voor het laatste nieuws.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©HWBP