Uitnodiging: 'Week voor de Dijkwerker'

Dijkwerkers pakken door! Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan onze opgave. Het is tijd om daar eens met z’n allen bij stil te staan. Daarom nodigen we alle dijkwerkers uit voor de 'Week voor de Dijkwerker',  het online alternatief voor de traditionele Dijkwerkersdag.

Van maandag 21 t/m donderdag 24 juni hebben we een online programma, waar jij zelf de samenstelling van bepaalt.

Programma

 • Maandag 21 juni 14.00 tot 15.30 uur: talkshow
  Anouschka Laheij gaat met verschillende tafelgasten het gesprek aan over issues en dilemma’s uit de praktijk. Hoe kijken onze gasten hier tegen aan? Welke oplossingsrichtingen kunnen we verkennen? Om ons allemaal op scherp te zetten, sluiten we de talkshow af met een optreden van cabaretier Pieter Derks.
   
 • Dinsdag 22 juni en woendag 23 juni 10.30 - 12.00 uur en 14.00 - 15.30 uur: workshops
  In acht interactieve workshops verdiepen we actuele thema’s. Dit zijn de titels:
  • Aan de slag met innovaties
  • Duurzaam moet je doen!
  • Nooit meer met elkaar in een zaaltje?
  • Landschappelijke inpassing, meervoudig ruimtegebruik of gebiedsontwikkeling?
  • Een stabiel project met de overstromingskansbenadering
  • Samen versterken, samenwerking en werkwijze verbeteren!
  • Vernieuwend samenwerken aan sterke dijken
  • HWBP, ook voor sterke kunstwerken
   Iedere workshop wordt twee keer gegeven. Wil je meer informatie over de workshops of weten wie er spreekt? Meld je dan aan voor de digitale omgeving van de Week voor de Dijkwerker (de Networkapp) en lees meer over de workshops en sprekers. 
    
 • Donderdag 24 juni 14.00 - 15.30 uur: talkshow
  We sluiten de week af met een talkshow, waarbij we de geleerde lessen van deze week ophalen, bespreken en vooruit blikken naar de toekomst. De talkshow wordt afgesloten met een inspirerende lezing van fotograaf Kadir van Lohuizen die ons met tekst en beeld laat ervaren waar we ons als Dijkwerkers hard voor maken.

Meer informatie over het programma kun je op deze pagina vinden.

Aanmelden

Wil je er bij zijn? Stel je eigen programma samen en meld je aan! Je ontvangt dan een persoonlijke inlogcode voor de Networkapp. In deze app kun je alles lezen over het programma, de workshops en de sprekers. En vergeet je dan ook niet aan te melden voor de workshops van jouw keuze op het tijdstip dat jou het beste uitkomt! Tot slot kun je ook zien welke collega Dijkwerkers zich al hebben aanmeld en elkaar hier ontmoeten. Dus attendeer ook gerust je collega's op de 'Week voor de Dijkwerker'.