In 2021 weer een Dijkwerkersdag én Dijkwerkers on Tour

In 2021 organiseert het HWBP de Dijkwerkersdag én Dijkwerkers on Tour. Vanwege corona ging de Dijkwerkersdag 2020 niet door. In plaats daarvan hebben wij in 2020 Dijkwerkers on Tour in het leven geroepen. Dit jaar organiseren wij beide activiteiten: deels online en deels fysiek, mogelijk in kleine groepen. De exacte data hiervoor worden in maart bekend gemaakt.

(tekst gaat verder onder de foto)

Dijkwerkersdag 2021

In de jaren voor 2020 organiseerden wij de Dijkwerkersdag voor zo'n 800 dijkwerkers. De laatste keer was dat in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. In juni 2021 gaan wij de Dijkwerkersdag geheel online organiseren. De exacte datum is nog niet bekend.

(tekst gaat verder onder de foto)

Vergroot afbeelding uitleg bij deltagoot Deltares
Beeld: ©HWBP

Dijkwerkers on Tour

Omdat het in de zomer van 2020 niet mogelijk was om in grote groepen bij elkaar te komen, organiseerden wij Dijkwerkers on Tour. Het concept is simpel: we organiseren buiten voor maximaal 30 dijkwerkers een inhoudelijke sessie, vaak gekoppeld aan een werkbezoek. Op de dijk is namelijk plek genoeg om afstand tot elkaar te houden. Voor diegene die er niet bij konden zijn, hebben we een podcast opgenomen. In het najaar van 2021 gaan wij Dijkwerkers on Tour opnieuw organiseren. De data zijn nog niet bekend.

Lees meer over de inhoud van de podcast en beluister ze via de site of SoundCloud

Talkshows

In 2020 zijn de eerste twee talkshows uitgezonden via Youtube. De eerste talkshow gaat over doorwerken tijdens corona en over o.a. omgevingsmanagement. De tweede talkshow bestaat uit twee delen gaat over de inzichten en ‘lessons learned’ uit afgeronde HWBP-projecten.

Lees meer over de inhoud van de talkshows en bekijk ze op YouTube