Nieuwe website Hoogwater- beschermingsprogramma

HWBP heeft een frisse, nieuwe website. Fotografie en infographics spelen een belangrijke rol op de nieuwe site. Daarnaast is de site makkelijker doorzoekbaar en goed geordend. Zo maken wij het werk van het HWBP inzichtelijk en zichtbaar en helpen dijkwerkers bij de dijkversterkingsprojecten.

In de aankomende periode zullen we veel nieuwe informatie toevoegen. Dat doen we om dijkwerkers te inspireren om met innovaties aan de slag te gaan, om iedereen te laten zien hoe veel werk wij samen verzetten in tientallen HWBP-projecten door het land en om praktische handvatten te bieden zodat dijkwerkers zich geholpen voelen bij de uitvoering van projecten.

Heb jij een verbeterpunt gezien?

Van spelfout tot ‘verdwenen’ document; de webredactie ontvangt graag jouw feedback. Heb je een vraag of opmerking? Stuur een mail naar webredactie@hoogwaterbescherming.nl