HWBP en waterschappen organiseren roadshow

Een kijkje in de keuken nemen bij een project van een ander waterschap? Dat kan! In september organiseert het HWBP samen met een aantal waterschappen de ‘Dijkwerkers On Tour’.

Vergroot afbeelding Man in overall staat met schep in de modder tijdens de uitvoering versterking Lauwersmeerdijk
Beeld: ©Wetterskip Fryslan

Door corona was het dit jaar niet mogelijk om elkaar te ontmoeten en inhoudelijk kennis te delen tijdens de Dijkwerkersdag. De jaarlijkse Kennis- en innovatiedag zal dit jaar ook niet zoals gebruikelijk plaatsvinden. Daarom trekken we het land in. Naar buiten, in kleine sessies op de dijk, om actuele thema’s met elkaar te bespreken.

Elke dinsdag en donderdag

We organiseren samen met 9 waterschappen 11 sessies voor 30 dijkwerkers (per sessie) op diverse locaties in het land. Op dinsdagen en donderdagen van 14.00 tot 16.00 uur. En buiten op de dijk, zodat we de richtlijnen van het RIVM te allen tijde kunnen handhaven. Geen presentaties op schermen, maar praktische verhalen op locatie, verteld door de experts van het project. We maken daarbij gebruik van silent-disco techniek om omgevingsgeluid zoveel mogelijk te minimaliseren. De catering is beperkt tot een glaasje fris uit de achterbak.

Gemist? Beluister de podcast!

Over alle sessies maken we podcasts. Klik hier voor het overzicht van de podcasts.