Overlijden Finn Roelofs

Op 11 mei 2020 hebben we het vreselijke nieuws gekregen dat onze zeer geliefde collega Finn Roelofs is verongelukt. Finn werkte als programmasecretaris bij het Hoogwaterbeschermingsprogramma, een alliantie van Rijkswaterstaat en 21 waterschappen.

Vergroot afbeelding portret Finn Roelofs
Beeld: ©HWBP

Er zijn geen woorden voor de ontzetting, het verdriet en de pijn die dit bericht bij ons teweegbrengt. Finn was met recht een unieke collega op wie iedereen enorm was gesteld. Een echte levensgenieter: altijd vrolijk, met energie en humor. Finn was veelbelovend, slim, doortastend en zat altijd vol met plannen waar hij enthousiast over kon vertellen. Hij vervulde een belangrijke rol in de alliantie Hoogwaterbeschermingsprogramma. Hij was binnen de Programmadirectie een zeer geliefde collega en een fantastische secretaris van MT, Directeurenberaad en Programmabestuur.

We kunnen ons een wereld zonder Finn onmogelijk voorstellen. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en zijn vriendin, voor wie dit verlies ondraaglijk moet zijn.