28 maart Dijkwerkersdag 2024

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Nog niet bekend

Let op: de precieze datum waarop de Dijkwerkersdag plaatvindt is nog niet bekend. We gaan uit van 28 maart, 4, 11, 18 of 25 april 2024.

Jaarlijks organiseert de programmadirectie HWBP, samen met de alliantie de Dijkwerkersdag. Een dag voor en door dijkwerkers uit heel het land. Opdrachtgevers, adviespartijen, aannemers, overheden en kennisinstellingen: iedereen die zich met waterveiligheid en dijkversterkingsprojecten bezig houdt is van harte welkom.

Op deze dag staat ontmoeten, netwerken en het delen van kennis en inspiratie centraal. Op een centrale locatie in Nederland komen we bij elkaar voor een plenair programma en een aanbod van diverse werksessies en masterclasses over actuele thema’s die ons in de dagelijkse praktijk bezig houden.  

Bijzonderheden

Weten hoe het er editie 2023 aan toe ging? Lees dan hier een verslag van de dag en hier een verslag van de sessies.