HWBP-talkshow ‘Dijkwerkers werken door’ uitgezonden

De eerste HWBP-talkshow 'Dijkwerkers Werken Door' is uitgezonden. In deze uitzending gaat Miranda Mens het gesprek aan met verschillende gasten.

Vergroot afbeelding Vier gasten en presentatrice Miranda Mens aan tafel in talkshow Dijkwerkers Werken Door
Beeld: ©HWBP

Zo spreekt zij aan tafel met dijkgraaf en hoogleraar Co Verdaas, journalist en historicus Rudie van Meurs, algemeen directeur bouwbedrijf GMB Gerrit Jan van de Pol, bestuurslid Unie van Waterschappen Hetty Klavers en onze HWBP-directeur Erik Wagener.

Interactie en diepgang

Eerder kwamen we in de maanden april en mei met een podcastreeks. We publiceerden voornamelijk podcasts binnen de thema’s Participatie en Markt & Aanbesteding, maar ook over gebiedsontwikkeling en innovatie in tijden van corona. De podcasts zijn beluisterd door meer dan 2.200 dijkwerkers! Om meer diepgang en interactie te creëren sluiten we de reeks af met deze talkshow.