22 september Start natuurcompensatiebank

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Webinar (online)

Maak kennis met de Natuurcompensatiebank (NCB) : ontwikkel stikstofgevoelige natuur die later als compensatie kan dienen.

Dit webinar is bedoeld voor alle terreinbeheerders die stikstofgevoelige natuur willen herstellen of uitbreiden en toestemming hebben om dit te doen op hun terrein. Vanaf 3 oktober is het namelijk mogelijk om subsidie aan te vragen voor haalbaarheidsstudies. Maak tijdens het webinar kennis met de Natuurcompensatiebank-subsidie. Bent u op een andere manier betrokken bij natuur? Dan is dit webinar ook interessant voor u. 


Tijdens het webinar geven we een toelichting en beantwoorden we vragen over de Natuurcompensatiebank en de subsidie. Waarom is natuurcompensatie nodig? Waarvoor kunt u subsidie krijgen? En hoe vraagt u deze aan? Dit doen wij samen met Dennis van Schaardenburg. Hij is programmamanager Natuur en Stikstof bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.


Voor meer informatie over de NCB zie www.rvo.nl/NCB of de flyer in de bijlage.


Deelnemen? Meldt u aan via onderstaande knop, dan ontvangt u van RVO een link naar het webinar.