05 juni 4e Duurzame Dijkendag

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie LEF centrum, Griffioenlaan 2 te Utrecht

De transitie naar klimaatneutrale en circulaire dijken met ruimtelijke kwaliteit is volop aan de gang. Met talloze ontwikkelingen, variërend van laadinfrastructuur tot stikstof en van het verbinden van opgaven tot het behoud van cultureel erfgoed, is het hoog tijd om alles weer op een rijtje te zetten.

Daarom nodigen wij je uit voor onze duurzame dijkendag op 5 juni 2024 in het LEF Centrum te Utrecht. Tijdens deze dag krijg je de kans om de meest actuele kennis en ervaringen op te doen over duurzame dijken met ruimtelijke kwaliteit. Het centrale thema is 'KENNISDELEN'. We moedigen iedereen aan om hun kennis en ervaringen mee te nemen en deze te delen tijdens de dag.

Wij zorgen voor een boeiend programma vol uitdagingen en interessante sessies. Aan het eind van de dag hebben we zelfs een kaart met prikkers waarop staat wie welke kennis en ervaring heeft en waar je deze kunt ophalen. Het programma kan je hier inzien. 

Mis deze kans niet om bij te dragen aan de toekomst van dijken en om je eigen kennis en die van anderen te verrijken. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze duurzame dijken dag!

Vragen?

Neem dan contact op met de organisatie via dijkwerkers@congresbureau.nl.

Namens het Duurzaamheidsteam HWBP, Heike Gaasbeek, Regina Havinga, Jan Baltissen