Fiets mee tijdens Cycle for Climate op 4 januari 2022

Ben jij een dijkwerker die wel van een sportieve uitdaging houdt? Of gewoon een klimaatheld die graag weer eens zou schaatsen? Schrijf je dan samen met het HWBP alliantie-team in voor de Cycle4Climate! Meld je aan via de onderstaande button, dan regelen wij een teaminschrijving als bedrijfsteam.

fietsers in winter
Beeld: https://www.welovecycling.com

Op 4 januari 2022 is het 25 jaar geleden dat de Elfstedentocht werd verreden, in deze 25 jaar is de gemiddelde temperatuur in Nederland met 1,1 °C gestegen. Dit is twee keer zo snel als de wereldwijde temperatuurstijging.

Daarom wordt op 4 januari een unieke jubileum editie van de Tocht der Tochten georganiseerd: helaas niet op de schaats, maar met een ander oer-Hollands fenomeen: de fiets.

Je kunt kiezen uit een parcours van 90, 140 of 200 kilometer.

Meer over Cycle for Climate

Kjk op de website van Cycle for Climate voor informatie.