21 juni Week voor de Dijkwerker

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd
  • Locatie Online

Dijkwerkers pakken door! Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan onze opgave. Het is tijd om daar eens met z’n allen bij stil te staan. Daarom nodigen we alle dijkwerkers uit voor de 'Week voor de Dijkwerker',  het online alternatief voor de traditionele Dijkwerkersdag.

Van maandag 21 t/m donderdag 24 juni hebben we een online programma, waar jij zelf de samenstelling van bepaalt.

Programma

Maandag 21 juni | Talkshow met afsluiting door Pieter Derks | 14.00 – 15.30 uur
Onder leiding van gespreksleider Anousckha Laheij gaan onze gasten Hans van Zijst (directeur WesselinkVanZijst), Martin Schepers (programmamanager Waterveiligheid Aveco de Bondt), Ate Wijnstra (Projectmanager HWBP Waterschap Noorderzijlvest) en Els van Grol (projectdirecteur Sterke Lekdijk HDSR) het gesprek aan over issues en dilemma’s uit de praktijk. Hoe kijken onze gasten hier tegen aan? Welke oplossingsrichtingen kunnen we verkennen? Om ons allemaal op scherp te zetten, sluiten we de talkshow af met een optreden van cabaretier Pieter Derks.
 
Dinsdag 22 en woensdag 23 juni | Workshops | 10.30 – 12.00 uur en 14.00 – 15.30 uur
In acht verschillende workshops verdiepen we actuele thema’s zoals bijvoorbeeld innovatie, gebiedsontwikkeling en innovatieve samenwerkingsvormen. Iedere workshop wordt twee keer gegeven.
 
Donderdag 24 juni | Talkshow, met dijkwerkerslezing door Kadir van Lohuizen | 14.00 – 15.30 uur
We sluiten af met een talkshow waarbij we de geleerde lessen van deze week ophalen, bespreken en vooruit blikken naar de toekomst. Dat gebeurt onder leiding van Anouschka Laheij met Hetty Klavers (dijkgraaf waterschap Zuiderzeeland en bestuursvoorzitter Unie van Waterschappen, Erik Wagener (directeur Programmadirectie HWBP), Jaap van der Weele (algemeen directeur De Vries & van de Wiel) en Henrike Branderhorst (algemeen directeur TAUW). Tot welke nieuwe inzichten komen we en waar moeten we absoluut mee aan de slag in de (nabije) toekomst? De talkshow wordt afgesloten met een inspirerende lezing van fotograaf Kadir van Lohuizen die ons met tekst en beeld laat ervaren waar we ons als Dijkwerkers hard voor maken.

Aanmelden

Stel je eigen programma samen en meld je aan! Je ontvangt dan binnenkort een persoonlijk inlogcode voor de Networkapp waarmee je je voor alle workshops in kunt schrijven. In deze app kun je alles lezen over het programma, zien wie zich al heeft aangemeld en elkaar hier ontmoeten. Wil je iemand uit je netwerk attenderen op de 'Week voor de Dijkwerker'? Stuur deze uitnodiging dan gerust door.