21 juni Week voor de Dijkwerker

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd
  • Locatie Online

Zet de week van 21 juni nu al in je agenda! Dan organiseert het HWBP de Week voor de Dijkwerker, ons alternatief voor de jaarlijkse Dijkwerkersdag. Omdat fysiek samenkomen nog niet mogelijk is, verzorgen we een online programma met talkshows en workshops. In deze week krijg je de nieuwste inzichten mee, doe je inspiratie op met verhalen uit de praktijk en breid je jouw professionele netwerk uit.

Dijkwerkers pakken door

Dat is de rode draad van deze week. Reserveer alvast op maandag 21 juni en op donderdag 24 juni van 14.00 tot 16.00 uur in je agenda voor twee talkshows. We beloven je visie en vooruitzichten, maar bovenal veel praktijkverhalen. Dinsdag 22 juni en woensdag 23 juni staan volledig in het teken van verschillende online workshops. Ben jij een dijkwerker op zoek naar inspiratie en praktische ervaringen, dan is deze week iets voor jou!

Registratie geopend medio mei 2021

De officiële uitnodiging met daarin de invulling het programma voor de week volgt volgende maand. Vanaf dat moment opent ook de registratie. Heb jij deze aankondiging niet in je mail ontvangen? Meld je dan aan bij dijkwerkers@congresbureau.nl en wij zorgen dat je medio mei de uitnodiging in je mail krijgt.